icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin
Garage Ploegh stelt VW Up beschikbaar bij verloting Cadeaufestival van Surhuisterveen

Garage Ploegh stelt VW Up beschikbaar bij verloting Cadeaufestival van Surhuisterveen

15 Jul 2017
'Ook compleet verzorgde barbecue en bijzondere reis als prijs'

Garage Ploegh stelt VW Up beschikbaar bij verloting Cadeaufestival van Surhuisterveen

,,Met elkaar de schouders er onder.’’ Zo karakteriseert Geraldus Ploegh van Garage Ploegh de acties die in Surhuisterveen worden georganiseerd door de Vereniging van Handel & Industrie (H&I). Garage Ploegh stelt dit jaar een mooie Volkswagen Up beschikbaar voor de winnaar van de verloting rondom het Cadeaufestival.

,,Het is goed voor Surhuisterveen dat we veel organiseren. Een mooie actie. Je hoeft alleen maar te shoppen in het dorp en dan kan het zomaar gebeuren dat je een prijs wint’’, vertelt Ploegh. Samen met broer Arjan en ouders Appie en Jannie runt Gerardus het familiebedrijf aan de Molenweg in Surhuisterveen. Al sinds 1969 is ‘Ploegh’ een begrip in het dorp en ver daarbuiten. Opa Gerrit startte indertijd zijn auto-onderneming aan de Groningerstraat.
Inmiddels is Garage Ploegh al twintig jaar gevestigd aan de Molenweg in Surhuisterveen. De klantenkring is groot.
 
,,Onze klanten komen uit heel Nederland. Veel mensen weten ons te vinden via internet.’’ Klanten komen uiteindelijk vaak de favoriete auto bekijken en uitproberen. Dat gaat uiteraard niet over één nacht ijs, maar daarbij komen de faciliteiten van Surhuisterveen goed van pas. ,,We zeggen dan vaak tegen klanten: ‘Denk er maar even rustig over na en ga maar even lunchen in Surhuisterveen en neem het bonnetje even mee. Dan zien we jullie daarna graag weer terug.’ Dat werkt goed’’, vertelt Geraldus Ploegh.

Vorig jaar werd de hoofdprijs beschikbaar gesteld door Auto Oostra. Deze keer levert Garage Ploegh de hoofdprijs. Mensen die geïnteresseerd zijn in het winnen van de Volkswagen, hoeven niets meer te doen dan te winkelen in Surhuisterveen. Bij elke aankoop bij een deelnemende winkel krijgen klanten een lot. Het ingevulde lot kan in één van de gele torentjes gedeponeerd worden en daaruit trekt Mook de Notaris eind juli een winnaar.
 
De auto is niet de enige hoofdprijs, want er worden veel meer mooie cadeaus uitgedeeld. Zo staat er een door Thijs Zwart en Keurslager Albert en Aukje beschikbaar gestelde compleet verzorgde barbecue op de lijst met prijzen en ook wordt er een reis van Dalstra Reizen verloot.

Foto-onderschrift:
De eigenaren Geraldus, Arjan en Appie Ploegh van Garage Ploegh (vanaf links) stellen een Volkswagen Up beschikbaar voor de finale-verloting van het Cadeaufestival. Foto: H&I Surhuisterveen.

“Ik hoefde alleen maar wat suiker te halen bij Jumbo. En voordat ik het wist had ik opeens een waardecheque van 100 euro in mijn handen.”

Jan - Opeinde

“‘Eigenlijk is het vreemd dat we als niet-winkelier meedoen aan een dergelijke winkelactie. Echter omdat het belangrijk is dat we Koopcentrum Surhuisterveen en de regio op de kaart blijven zetten, dragen wij graag ons steentje bij!’”

Ronnie van der Veen - Van der Velde & Hoen makelaardij o.z.

“Het Cadeau Festival is een geweldige manier om Surhuisterveen op de kaart te zetten en het zorgt voor mooie onderlinge verbinding. We doen dan ook heel graag mee!”

Ytzen Borger - Borger Tegels & Sanitair

“'Gisteren was het vissen niets, maar vandaag heb ik een mooie vangst!'”

Dhr. W. Herder - Winkelwinnaar bij Hengelsport Land Surhuisterveen