icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin

Nieuws

05 Jul 2017

Ondernemers Gedempte Vaart Surhuisterveen blij met Cadeaufestival en vernieuwde straatinrichting

De winkeliers van de Gedempte Vaart zijn blij met het Cadeaufestival én met de ‘nieuwe’ weg. Vorig jaar werd de Feanster Gedempte Vaart grondig gerenoveerd. Dat leverde flink wat overlast op, want de weg lag er een hele poos uit. Daardoor konden bezoekers minder gemakkelijk naar Surhuisterveen komen. De ondernemers van Surhuisterveen zaten echter niet bij de pakken neer. Ze sloegen de handen ineen en organiseerden tal van activiteiten. Eén daarvan was het fameuze Cadeaufestival. Dat werd zó’n succes dat het festijn dit jaar wederom plaatsvindt. Dat geeft de ondernemers een goed gevoel.

23 Jun 2017

Interview met wethouder Bruining over bedrijvigheid in Surhuisterveen

,,De tevredenheid van nu is meteen de inspiratie voor de toekomst.’’ Dat vindt wethouder Harjan Bruining van Achtkarspelen tekenend voor de festiviteiten die er in Surhuisterveen plaatsvinden. Bruining is heel enthousiast over het Cadeaufestival van Surhuisterveen. Deze weken worden er aan de lopende band prijzen uitgereikt in ‘It Fean’. Elke dag maakt het winkelend publiek kans op mooie prijzen.

Pagina's:

“Ik hoefde alleen maar wat suiker te halen bij Jumbo. En voordat ik het wist had ik opeens een waardecheque van 100 euro in mijn handen.”

Jan - Opeinde

“‘Eigenlijk is het vreemd dat we als niet-winkelier meedoen aan een dergelijke winkelactie. Echter omdat het belangrijk is dat we Koopcentrum Surhuisterveen en de regio op de kaart blijven zetten, dragen wij graag ons steentje bij!’”

Ronnie van der Veen - Van der Velde & Hoen makelaardij o.z.

“Het Cadeau Festival is een geweldige manier om Surhuisterveen op de kaart te zetten en het zorgt voor mooie onderlinge verbinding. We doen dan ook heel graag mee!”

Ytzen Borger - Borger Tegels & Sanitair

“'Gisteren was het vissen niets, maar vandaag heb ik een mooie vangst!'”

Dhr. W. Herder - Winkelwinnaar bij Hengelsport Land Surhuisterveen