icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin

Digitaal lot

We naderen de ontknoping van deze succesvolle editie van het Cadeau Festival Surhuisterveen. In deze laatste weken stijgt de spanning tot ongekende hoogte omdat er vanaf nu kans wordt gemaakt op de hoofdprijzen waaronder een auto! Bij iedere aankoop bij één van de deelnemende bedrijven in Surhuisterveen ontvangt u naast de kassabon nog een extra kaartje. Vul dit kaartje in stuur deze onder vermelding van de vereiste velden in via deze pagina om kans te maken op één van de hoofdprijzen. 

Lot toevoegen

“Ik hoefde alleen maar wat suiker te halen bij Jumbo. En voordat ik het wist had ik opeens een waardecheque van 100 euro in mijn handen.”

Jan - Opeinde

“‘Eigenlijk is het vreemd dat we als niet-winkelier meedoen aan een dergelijke winkelactie. Echter omdat het belangrijk is dat we Koopcentrum Surhuisterveen en de regio op de kaart blijven zetten, dragen wij graag ons steentje bij!’”

Ronnie van der Veen - Van der Velde & Hoen makelaardij o.z.

“Het Cadeau Festival is een geweldige manier om Surhuisterveen op de kaart te zetten en het zorgt voor mooie onderlinge verbinding. We doen dan ook heel graag mee!”

Ytzen Borger - Borger Tegels & Sanitair

“'Gisteren was het vissen niets, maar vandaag heb ik een mooie vangst!'”

Dhr. W. Herder - Winkelwinnaar bij Hengelsport Land Surhuisterveen