icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin
Hoe werkt het

Hoe werkt het

Gedurende het Cadeau Festival, van donderdag 1 juni t/m zaterdag 22 juli, kunt u bij iedere aankoop bij één van de deelnemende bedrijven kans maken op mooie cadeaus. Het kan dus zo maar gebeuren dat u bij het afrekenen te horen krijgt dat u in de prijzen valt. Degene die aan de balie staat wanneer de notaris belt, wint een prijs. Dat kan een mooie dagprijs of een hele mooie weekprijs zijn. Er zijn grote weekprijzen beschikbaar, deze vallen regelmatig! De deelnemende bedrijven zijn herkenbaar aan de gele 'Wij doen mee' sticker.

Zaterdag 22 juli is, aansluitend op de Pieter Weening Classic, op het Torenplein het Slotfeest van het Cadeau Festival te Surhuisterveen waar de hoofdprijzen worden uitgereikt. 

Niet alleen worden op dit slotfeest de hoofdprijzen uitgereikt, ook worden er deze dag nog diverse prijzen cadeau gegeven onder de aanwezigen. Dit wilt u toch niet missen?

“Ik hoefde alleen maar wat suiker te halen bij Jumbo. En voordat ik het wist had ik opeens een waardecheque van 100 euro in mijn handen.”

Jan - Opeinde

“‘Eigenlijk is het vreemd dat we als niet-winkelier meedoen aan een dergelijke winkelactie. Echter omdat het belangrijk is dat we Koopcentrum Surhuisterveen en de regio op de kaart blijven zetten, dragen wij graag ons steentje bij!’”

Ronnie van der Veen - Van der Velde & Hoen makelaardij o.z.

“Het Cadeau Festival is een geweldige manier om Surhuisterveen op de kaart te zetten en het zorgt voor mooie onderlinge verbinding. We doen dan ook heel graag mee!”

Ytzen Borger - Borger Tegels & Sanitair

“'Gisteren was het vissen niets, maar vandaag heb ik een mooie vangst!'”

Dhr. W. Herder - Winkelwinnaar bij Hengelsport Land Surhuisterveen